Lej lokale

Lej det lokale du har brug for

Hos COBIS har du adgang til fleksible kontorfaciliteter og moderne laboratorier i høj, international standard. Vores 12.000 kvadratmeter med moderne arkitektur rummer laboratoriefaciliteter og kontorer, fællesområder og mødelokaler. Vi hjælper dig godt i gang, så du hurtigt kommer i gang med din virksomhed eller dit forskningsprojekt.

Lej kontor eller laboratorium

Det unikke er, at COBIS tilbyder laboratoriefaciliteter, hvis du arbejder med genteknologisk materiale, celler, radioaktivitet og lignende. Laboratorierne kan tilpasses dit eget udstyr, og om nødvendigt kan vi hjælpe med at købe stinkskabe, LAF bænke, inkubatorer osv. - alt hvad du har brug for at kunne levere førsteklasses forskning.

Både laboratorier og kontorer er bygget efter samme princip, som giver dig frihed til at skalere op og ned, alt afhængigt af dine behov. Du betaler kun for de tjenester, du har brug for.

Der er også adgang til møde- og konferencelokaler, parkering og te-køkkener. Derudover er COBIS vært for en række seminarer og events med særlig fokus på bioteknologi, medikoteknologi og sundhed.